Meny

Logos er omfattende og gir et helhetlig bilde av elevens styrker og utfordringer

INTERVJU | Tia Berg er spesialpedagog ved Sandesundsveien barneskole i Sarpsborg kommune. Tia har jobbet med Logos i mange år, og har inngående kjennskap til testen og dens mange styrker. Her forteller hun om sine erfaringer som bruker av Logos, og hva hun setter mest pris på med testen.

Les intervju >Logos er deres viktigste verktøy.

BLOGGINNLEGG | I en norsk studie, publisert i Scandinavian Journal of Educational Research, undersøker forskerne hvilket testmateriell norske PP-rådgivere bruker i sitt arbeid med å utrede dysleksi. Da varte 70% at Logos er deres viktigste verktøy.

Les blogginnlegg >Møt Logometricas nye logopediske rådgiver i Sverige

BLOGGINNLEGG | Siden mars 2023 har Linnéa Edsmyr vært logopedisk rådgiver for Logometricas svenske brukere av Logos. Med sin solide bakgrunn som både logoped og spesialpedagog besitter hun dyp kunnskap om lese- og skrivevansker, dysleksiutredninger og pedagogiske tiltak. Linnéa arbeider også med å utvikle Logometricas svenske kursutvalg.

Les blogginnlegg >

Highlights fra IDA

BLOGGINNLEGG | Den internasjonale dysleksikonferansen i Columbus er over, og vi som var til stede har fått presentert den aller nyeste forskning omkring viktige temaer som tidlige språklige risikofaktorer ved dysleksi, utredningskriterier ved dysleksi, kjennetegn ved flerspråklig språk- og leseutvikling og ikke minst særtrekk ved språkvansker (DLD).

Les blogginnlegg >